Uncategorised

Geschreven door Super User

Nooter NiMaform is ook gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen. (later meer). 

Geschreven door Super User

Nooter NiMaform is een jong bedrijf, opgericht in 2008. Eigenaar is Nico Nooter. Hij zit al ruim 20 jaar in het sanitair vak en heeft alle facetten hiervan doorlopen. Van verkoopmedewerker, bedrijfsleider tot accountmanager. Nooter NiMaform houdt zich bezig met het renoveren van badkamers, toiletruimtes, keukens (ook de levering van keukendelen en apparatuur), natuurstenen aanrechtbladen, leidingwerk, installatiewerk, tegelwerk en wandafwerking. Wat uw wens ook is, wij kunnen het volledig voor u realiseren.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

 

Nooter-Nimaform biedt u als potentiële klant een compleet plaatje. Het begint met de wensen en het ontwerp. Verder krijgt u van Nooter-Nimaform een eerlijk advies met een open offerte. Wij werken samen met de beste groothandelaren van Nederland. Deze hebben toonzalen in het gehele land zodat u altijd ergens in de buurt uw badkamer kunt gaan uitzoeken. Desgewenst gaat een van ons met u mee. Veel van onze klanten willen één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing / renovatie. En daarbij natuurlijk ook een goed advies, vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste toeleveranciers welke de bekende A- merken en tevens diverse huismerken voeren in alle prijsklassen.

 

eferenties:

 

Nooter NiMaform heeft inmiddels een aardige klantenkring opgebouwd, waarvan een aantal zelfs genegen is om ons perfecte werk aan u te tonen als potentiële klant. De mogelijkheid is er dus om via ons een afspraak te maken bij diverse reeds afgeronde projecten om ideeën op te doen of om eens te kijken hoe zo'n vloer van natuursteen eruit ziet.

 

Meer informatie:

 

Wilt u meer zien, wilt u deskundig advies of informatie over een specifiek product? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Geschreven door Super User

In de meeste woningen is Mechanische Ventilatie (MV) of een Warmte Terug Win unit (WTW) geplaatst. De MV zuigt door een of meerdere ventielen lucht uit de woning om zo vocht en luchtjes kwijt te raken uit de woning. Verse lucht wordt via roosters boven ramen en deuren de woning naar binnen gezogen.

 

Bij een WTW unit is dit iets anders. Hierbij word ook lucht uit  de woning gezogen echter deze lucht word gefilterd en terug de woning in geblazen. Verder word er een hoeveelheid nwe verse lucht van buiten door een filter de woning ingezogen. Het voordeel van het laatste systeem is dat er een groter rendement is van de warmte in de woning daar deze wordt hergebruikt. Er gaat dus minder kostbare warmte verloren.

 

Voor beide systemen geldt echter wel dat deze onderhoud behoeven. De filters moeten worden vervangen (1x per 3 maand bij een WTW unit) en het apparaat moet 1x per jaar intern gereinigd worden. U kunt zich vast wel voorstellen dat er een hoop stof etc. door het apparaat naar buiten word gezogen en dat daar een groot deel van achterblijft in de ventilator. Het rendement wordt dan ook vele malen lager als hier geen onderhoud aan word gepleegd. Ook  voor de gezondheid van u en uw medebewoners van de woning of pand is het van het grootste belang dat er regelmatig onderhoud word gepleegd aan de apparatuur.

 

Ook hierin kan Nooter-Nimaform van betekenis zijn. Wij reinigen de ventilatie unit en vervangen de filters, zodat  de apparatuur weer optimaal functioneerd. Bel ons voor een vrijblijvende prijsopgaven en een vakkundig advies. Indien er meerdere woningen in dezelfde straat tergelijkertijd kunnen worden ingepland voor onderhoud kunnen wij een scherpe prijs neerleggen voor het onderhoud.

Geschreven door Super User

ACTIE! Nu spectaculaire lage temperatuur prijzen voor CV ketels. Diverse merken en type's voor spectaculaire prijzen inclusief BTW en Montage, onder andere Nefit, Intergas, Remeha. Tevens bij ons nu te bestellen de Nefit Easy, de slimme thermostaat die zelfs weet wanneer u thuis bent en wanneer niet.

 

Door Nooter-Nimaform kunt u ook een nieuwe cv ketel laten plaatsen en installeren. Op het gebied van cv installaties is de laatste jaren ook veel veranderd. Had je vroeger nog een aparte warmwater voorziening nodig voor het verkrijgen van warmwater, heb je tegenwoordig een zeer compacte HR combiketel hangen welke zowel in de behoefte van warmwater als centrale verwarming voorziet.

 

Ook hierin heeft Nooter-Nimaform gekozen voor een aantal gerenomeerde merken zoals Nefit, Remeha, Vaillant, Atag en Intergas. Welke wederom door de beste groothandelaren van Nederland zoals Plieger en Technische Unie snel en compleet worden uitgeleverd.

 

Ook de keuze in merk en type wordt mede bepaald aan de hand van uw wensen, mogelijkheden en vereisten met betrekking tot uw woning.

De cv installatie kan worden bediend door middel van een heel eenvoudige kamerthermostaat, een modulerende klokthermostaat en zelfs door een weersafhankelijke regeling. De laatst genoemde zorgt voor een perfecte balans in uw stookgedrag mede doordat de ketel zijn capaciteit aanpast aan de vraag in combinatie met de verschillen in binnen en buitentemparatuur.

 

Voor verdere informatie klikt u  op de contact pagina.

Geschreven door Super User

Spachtelputz

 

Spachtelputz kan worden geleverd en aangebracht in diverse struktuurdiktes. Dit heeft temaken met de korrelgrootte van de marmerkorrels in het produkt. De meest gebruikte korrel is 1,2 mm. of 1,5 mm. Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere door de klant gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden).

 

Spackspuiten

 

Tevens kunnen wij uw woning laten voorzien van spuitwerk (spack). De spack word op een zeer professionele wijze aangebracht waarbij u nog kunt kiezen uit een grof of wat minder grof aangebrachte stuktuur.

 

Ook kunt u een kleur laten toevoegen aan de basis witte kleur, indien u één of meerdere wanden van een kleurtje wilt voorzien.