Over ons

Geschreven door Super User

Nooter NiMaform is een jong bedrijf, opgericht in 2008. Eigenaar is Nico Nooter. Hij zit al ruim 20 jaar in het sanitair vak en heeft alle facetten hiervan doorlopen. Van verkoopmedewerker, bedrijfsleider tot accountmanager. Nooter NiMaform houdt zich bezig met het renoveren van badkamers, toiletruimtes, keukens (ook de levering van keukendelen en apparatuur), natuurstenen aanrechtbladen, leidingwerk, installatiewerk, tegelwerk en wandafwerking. Wat uw wens ook is, wij kunnen het volledig voor u realiseren.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

 

Nooter-Nimaform biedt u als potentiële klant een compleet plaatje. Het begint met de wensen en het ontwerp. Verder krijgt u van Nooter-Nimaform een eerlijk advies met een open offerte. Wij werken samen met de beste groothandelaren van Nederland. Deze hebben toonzalen in het gehele land zodat u altijd ergens in de buurt uw badkamer kunt gaan uitzoeken. Desgewenst gaat een van ons met u mee. Veel van onze klanten willen één aanspreekpunt voor de gehele verbouwing / renovatie. En daarbij natuurlijk ook een goed advies, vandaar dat wij alleen samenwerken met de beste toeleveranciers welke de bekende A- merken en tevens diverse huismerken voeren in alle prijsklassen.

 

eferenties:

 

Nooter NiMaform heeft inmiddels een aardige klantenkring opgebouwd, waarvan een aantal zelfs genegen is om ons perfecte werk aan u te tonen als potentiële klant. De mogelijkheid is er dus om via ons een afspraak te maken bij diverse reeds afgeronde projecten om ideeën op te doen of om eens te kijken hoe zo'n vloer van natuursteen eruit ziet.

 

Meer informatie:

 

Wilt u meer zien, wilt u deskundig advies of informatie over een specifiek product? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Categorie: