Sanitair

Geschreven door Super User

Nooter-Nimaform verzorgt de demontage van de bestaande badkamer. Vervolgens het aanleggen van de nieuwe installatie (leidingwerk), zowel water als electra. Tevens mechanische ventilatie wordt door ons aangelegd. Ook voor het tegelwerk kunt u bij ons terecht. Hiervoor hebben wij de grootste tegel-groothandelaren van Nederland als contact, als mede voor natuursteen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de afmontage van uw badkamer of toiletruimte.

Een badkamer is een ontspanningsruimte in onze moderne tijd. U geniet van een badkamer als die aan uw specifieke wensen voldoet. Wij kunnen u daarbij adviseren. Van deskundig advies en ontwerp tot en met de installatie en afwerking. Dankzij onze samenwerking met gespecialiseerde partners bieden wij u alle vooraanstaande merken. Altijd de mooiste oplossingen, hoe groot of klein uw badkamer ook is.

Trends:

Bij Nooter-NiMaform vindt u de nieuwste trends, modellen en kleuren. Verder bieden wij een grote keuze in tegels, kranen en accessoires, passend bij de badkamer van uw keuze. Om alle nieuwe ontwikkelingen te kunnen volgen, bezoeken wij de grote sanitair- en installatie beurzen in Europa, zoals de VSK te Utrecht en de ISH in Frankfurt. Kortom alle mogelijkheden worden benut om samen met u het perfecte ontwerp te maken en vandaaruit uw badkamer tot in de kleinste details te perfectioneren.

Categorie: