Over ons

Geschreven door Super User

ACTIE! Nu spectaculaire lage temperatuur prijzen voor CV ketels. Diverse merken en type's voor spectaculaire prijzen inclusief BTW en Montage, onder andere Nefit, Intergas, Remeha. Tevens bij ons nu te bestellen de Nefit Easy, de slimme thermostaat die zelfs weet wanneer u thuis bent en wanneer niet.

 

Door Nooter-Nimaform kunt u ook een nieuwe cv ketel laten plaatsen en installeren. Op het gebied van cv installaties is de laatste jaren ook veel veranderd. Had je vroeger nog een aparte warmwater voorziening nodig voor het verkrijgen van warmwater, heb je tegenwoordig een zeer compacte HR combiketel hangen welke zowel in de behoefte van warmwater als centrale verwarming voorziet.

 

Ook hierin heeft Nooter-Nimaform gekozen voor een aantal gerenomeerde merken zoals Nefit, Remeha, Vaillant, Atag en Intergas. Welke wederom door de beste groothandelaren van Nederland zoals Plieger en Technische Unie snel en compleet worden uitgeleverd.

 

Ook de keuze in merk en type wordt mede bepaald aan de hand van uw wensen, mogelijkheden en vereisten met betrekking tot uw woning.

De cv installatie kan worden bediend door middel van een heel eenvoudige kamerthermostaat, een modulerende klokthermostaat en zelfs door een weersafhankelijke regeling. De laatst genoemde zorgt voor een perfecte balans in uw stookgedrag mede doordat de ketel zijn capaciteit aanpast aan de vraag in combinatie met de verschillen in binnen en buitentemparatuur.

 

Voor verdere informatie klikt u  op de contact pagina.

Categorie: